Халфът на “Левски” Владимир Гаджев е под въпрос за реванша със Сараево от Лига Европа, който е в четвъртък от 22:00 часа в Босна. Травмата в коляното, която го тормозеше преди първия мач, се е възобновила.

Полузащитникът страда от контузии по време на лятната подготовка, а разтежение на левия прасец не му позволи да вземе участие в мача с Металург (Донецк) (2:0). След това Гаджев игра в повечето двубои, но след края на контролите получи травма, която още не е отшумяла. Ако не се възстанови за реванша халфът ще бъде заменен от Роман Прохазка.

Травма мъчи и ветеранът Христо Йовов, който се подготвя на облекчен режим и до последно няма да е ясно дали ще се включи в мача. Ако не се възстанови напълно, на негово място ще се появи героят от първия двубой Симеон Райков.

Всички останали футболисти тренират пълноценно, а най-новото попълнение Жоао Силва дори се подготвя допълнително за да влезе във форма. Възможно е Илиев да изненада ФК Сараево и да го пусне от началото на мача на мястото на Базил де Карвальо.