Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев заяви, че не изключва вариант да се завърне на стадион "Георги Аспарухов", но за момента не е водил официални преговори със "сините".

"Постоянно ме питат приятели дали се връщам в Левски. За мен винаги е било удоволствие да чета, че Левски ме иска и ме спрягат за там. Левски е най-големият отбор в България, през каквито и трудности да преминава. За мен винаги е било чест и удоволствие да играя за моя любим клуб, но към момента нямаме официални разговори и не сме говорили нищо. По-скоро са спекулации. Никой не се е свързвал с моя агент, така че... Не знам как ще се развият нещата за в бъдеще, но към днешна дата нямаме официални контакти. Присъствах на една тренировка - това е най-нормалното нещо, след като съм бил толкова години там. Ще видим как ще се развият нещата. Прекалено много се спекулира", каза Гаджев пред bTV. 

Той има 197 мача за "сините", в които е вкарал 25 гола. За последно 29-годишният Гаджев облече екипа на Левски за сезон 2015/2016, а след това подписа с английския Ковънтри. 

"Имам още 2 месеца от договора с Ковънтри. Авантюрата приключи и съм в търсене на ново предизвикателство. От 30 юни ще съм свободен агент. Тръгвам си със смесени чувства. Нещата тръгнаха добре за мен, започнах да играя. След смяната на треньора имаше едно лъкатушене. Много чести смени на треньори там за съжаление. След това пак започнах да играя, получих една контузия, която в последните 3 месеца ми пречеше да бъда на 100% и да покажа това, което мога. Накрая изиграх два доста добри мача, но за мен това не е достатъчно", заяви той.

Днес (11 май) Гаджев се подложи на операция от херния. 

"Става дума за т. нар. "футболна болест" (бел. а. - херния), която ме тормози от повече от 3 месеца, но въпреки всичко тренирах. Исках да приключи първенството и тогава да взема мерки и да се лекувам."

 

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига