Полузащитникът на Славия Галин Иванов иска по-скоро да излезе в чужбина. Бившият младежки национал бе награден за най-добър футболист на 13-ия кръг в "А" група, след като вкара гол и се отчете с асистенция при равенството 2:2 срещу "Левски". Галин Иванов смята, че е по-добре да заиграе зад граница, тъй като у нас всичко вървяло надолу.

"Тренирам всеки ден и се боря да вървя нагоре. Само чужбина и националния отбор значи, че се движа в правилната посока. Не мога да кажа дали в България бих играл само за Славия", каза Галин Иванов.

"Играхме добре и заслужавахме да победим "Левски". Малко не ни достигна. Надявам се да се поучим от грешките си. Нагласата е различна, когато играем срещу силните отбори. Не мога да си обясня защо губим повече точки срещу непретенциозните съперници. Трябва да направим необходимото това да не се получава повече. Надявам се Славия да бъде в тройката. Това са ни целите. Славия има изграден колектив, нямаме звезди", каза Галин Иванов.

"Преди мача с "Левски" Емил Велев беше много настървен, това го придаде и на нас. Ясно се видя на терена", добави халфът.

"Донякъде е прав, след като мача беше наш и позволихме така да ни изравнят", бе коментарът на Галин Иванов по повод думите на президента Венци Стефанов, който заяви след равенството, че играчите му заслужават бой, а не премии. /БЛИЦ