Треньорът на Крумовград Станислав Генчев изрази задоволството си от победата с 3:1 над над Локомотив (Пловдив) в мач от 23 кръг на efbet Лига.

"Много добър мач за нашия отбор. Напълно заслужена победа. Вкарахме три гола, ударихме две греди и създадохме поне още 4 положения срещу добър съперник. Мога да бъда изключително удовлетворен от това, което показаха момчетата. Не съм доволен единствено от последните 5 минути, в които загубихме концентрация и позволихме на Локомотив да ни отбележи гол, въпреки че беше с човек по-малко на терена", заяви Генчев.

"До голяма степен изпълнихме плана, който имахме за мача. Надявахме се на такъв старт на пролетния дял от първенството, защото в последните ни два двубоя от есента показаха, че имаме добър отбор. По време на подготовката в Турция играхме срещу класни съперници и ги надигравахме. Надявам се да продължават да ни приемат несериозно и да ни подценяват, защото няма нищо по-хубаво от това противникът да ни подцени. Смятам обаче, че след тези поредни победи ще се гледа по друг начин на нас", каза още треньорът на Крумовград.