Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш призна, че неговият отбор е загубил заслужено от Крумовград (1:3) и заяви, че вижда несигурност в своите футболисти. Наставникът увери, че е наясно със ситуацията в клуба и коментира темата около преговорите за подновяване на неговия договор.

"Заслужена загуба. Това, което градихме почти две години, сега трябва да го променим, защото виждате, че има несигурност в футболистите. Трябва да променим може би стила. Най-хубавото в момента, че имаме достатъчно точки и на тези футболисти им трябва спокойствие. Да видим кой от тях по какъв начин може да носи на напрежение и може ли да носи екипа на Локомотив", коментира след срещата Томаш.

"Аз съм наясно с цялата ситуация. Разговаряме със собственика и това са съвсем нормални неща. Във всеки един мач Локомотив ще излиза за победа, но ние ще променим изцяло философията в момента вътре в отбора, защото видно е, че това, което аз и екипът ми сме градили, се въртеше около един човек. Съобразяваме се със ситуацията. Вярвах и бях убеден, че този отбор може да се пребори за евротурнирите, но в крайна сметка това е ситуацията", каза още наставникът на "черно-белите".

"Заставам твърдо зад Кристиан Томов. Докато аз съм тук, той ще започва на вратата. Това е и политика на клуба. Динко Хоркаш няма бъдеще в отбора. Аз съм човек, който се съобразява, но има и изисквания. Естествено, че имам желание да остана начело на Локомотив. Не вадя аз парите, но знам, че тази публика заслужава отбор на нейното ниво. В момента разликата е огромна", допълни Александър Томаш.