Председателят на комисията по феърплей, ред и сигурност към БФС, както и бивш шеф на полицията в София - генерал Васил Василев коментира неприятния случай с футболистите на ЦСКА – Иван Иванов и Иван Караджов. Двамата бяха наръгани с нож пред заведение в центъра на София тази нощ.

"Не само, че примерът е лош за феновете и нагнетява допълнително обстановката по българските терени, но и какво остава за онези, за които футболистите от водещите ни клубове са идоли? Говоря за по-малките, за подрастващите от различните школи. Просто подобни случаи трябва да се премахнат. Не говоря за намаляването им, а за изчистване въобще. Не може един футболист да твърди, че е професионалист, да иска да играе в големи европейски отбори, да участва в националния тим на страната си, а в същото време да се излага по този начин. Явно на някои момчета таванът на възможностите им е много нисък. Те ходят прегърбени, ако разбирате какво намеквам", заяви пред "Фокус" Васил Василев.

"Мерките не трябва да закъсняват. Няма лошо състезателите да излязат някъде и да празнуват, след като завърши полусезона. Не ме разбирайте погрешно. Но подобно недодялано поведение е просто недопустимо", коментира още ген. Василев. /БЛИЦ