Новият спортен директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо потвърди, че Ивайло Петев е вариант за нов треньор. Тази информация изтече преди няколко дни, а в момента Петев все още е треньор на АЕЛ Лимасол. Както е известно, последният двубой на АЕЛ в събота - срещу АПОЕЛ, бе прекратен заради поведението на феновете. Именно тази среща трябваше да определи кой ще бъде шампион - АЕЛ на Петев или АПОЕЛ. Решение за изхода на шампионата в Кипър ще бъде взето в следващите два-три дни.

"Мъри си имаше отбор и договор. Херо реши да бъде спортен директор. Не мога да им се сърдя. Имат добри условия и продължават да работят в друг клуб. Треньор за "Левски"...знаете, че Ивайло Петев е вариант. След като във вторник се реши какво ще се случи в Кипър и се прибере, ще говорим. Ще решаваме дали да бъде той треньор. Разговарял съм с някои от тарторите на агитката. Ивайло е добър треньор и трябва всички да го приемат подобаващо. Не можем да говорим за Ивайло като нов треньор, тъй като трябва да проведем разговори. Ако той прецени, че може да преглътне обидата и ще работи с високо вдигната глава, е добре дошъл в "Левски". Имали сме предварителни разговори, но докато не се подпише договор, нищо не е сигурно. Ако нещата не се получат с Ивайло, тогава ще преценяваме какво ще правим", заяви Георги Иванов, който допълни, че самият той към момента не е вариант да бъде и треньор.

"Надявам се феновете да ме приемат. Това, което мога да обещая е, че ще работя. Тези, които обещават резултати и класиране в Шампионска лига...Аз мога да обещая честност и работа. Мога да обещая, че Левски ще събере екип, който ще работи професионално и ще го върне там, където му е мястото. Атмосферата на Герена ще се оправи с резултатите. Когато ние върнем играта и резултатите, никой не иска да гледа отбора как губи", допълни новият директор на "сините".

"Левски" трябва да постави добри условия като организация. "Левски" винаги е бил пример за коректност и професионализъм, това нещо трябва да се върне. Трябва да бъдем отново фактор в първенството. Доколкото знам, през последните години "Левски" не е имал финансови проблеми. В Черно море има добри футболисти, които имат потенциал да играят в клуб като Левски, но към момента не съм разговарял, нито съм мислил да взема някой на "Герена", завърши Гонзо.