Треньорът на АЕЛ (Лимасол) Ивайло Петев отново е актуален за "Левски". Най-новият слух гласи, че специалистът е сред вариантите на Георги Иванов-Гонзо, който усилено търси наставник за "сините". Както е известно, Петев беше постигнал договорка с клуба от "Герена" преди месеци, когато Наско Сираков започна да го представя на 8 октомври, но фенове нахлуха на пресконференцията, съблякоха синята му фланелка и го отпратиха... понеже дни по-рано казал в интервю, че като малък е симпатизирал на ЦСКА.

На амбициозния треньор не беше позволено да замени Славиша Йоканович, а след това отиде в Кипър. На Острова на Афродита Петев успешно води АЕЛ и в неделя има шанс да спечели шампионската титла. Тогава е домакинството на конкурента АПОЕЛ (Никозия), а очакванията са това да е последният мач на българина в Кипър.

Гонзо нито потвърди, нито отрече възможността Петев все пак да заработи на "Герена". Новият шеф беше лаконичен по най-горещия въпрос.

"Нито потвърждавам, нито отричам каквото и да е", заяви пред "Гонг" Георги Иванов-Гонзо, който вече беше отрязан от Станимир Стоилов и Димитър Димитров-Херо.