Георги Иванов посочи основната грешка на “Левски” в последните няколко години. Треньорът днес даде пресконференция на “Герена”, след като за трети път пое отбора. Дебютът на Гонзо е в четвъртък от 17:45 часа срещу Литекс в Ловеч.

“Може би правим основна грешка, че на всеки 6 месеца взимаме минимум по четирима футболисти и сработването е трудно. Всички са чужденци, това за тях е нов начин на живот, манталитет, език, все неща, които тежат на тези играчи. Новите обаче имат потенциал и съм сигурен, че ще ни изведат до титли и целите, които сме си поставили. До лятото това са футболистите, с които разполагаме. Ще се опитаме да извлечем максимума от тях. Никой не се съмнява, че футболисти, които привлякохме, са класни”, коментира Гонзо.

“На “Левски” му липсваше агресия, която е необходима на всеки отбор. Времето е много малко, за да правим генерални промени. Това, което феновете обявиха пред играчите, е, че застават зад тях, но искат воля за победа. Не вярвам, че са ги изплашили, няма от какво да се притесняват. Нормално е привържениците да са недоволни заради играта. Нормално е, “Левски” ще губи и други мачове, но винаги съм го казвал, че дори и да загубиш трябва да го направиш по достоен начин. Не винаги може да играеш по най-добрия начин, да вкарваш всички положения, но не може да играеш бездушно Ще си проличи в следващите два мача какъв колектив е “Левски”, има ли моля за победа и накъде сме тръгнали”, завърши Георги Иванов./БЛИЦ

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА