Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков се завърна към обичайните си задължения. Шефът на "железничарите" претърпя сърдечна операция по време на лагера на червено-черните в Анталия, но вече е по-добре.
 
"Няма почивка, отново съм на работа. Препоръката на лекарите е такава - повече движение и по-малко нерви. Последното ще е по-трудно изпълнимо, но ще се постарая да се ядосвам по-малко. Дано въобще да няма поводи, но знаете как е във футбола.
 
Преди операцията не съм се чувствал по-особено, оказа се, че имам висок холерстерол и оттам идват проблемите. Сега трябва да спазвам диета. Никога не съм пушил и пиел, но често съм бил в компания на пушачи, сега ще трябва малко повече да се съобразяват с мен (смее се). Освен това пиех много кола и вече ще трябва да я спра, както и пърженото. Вече има ефект и мисля, че съм свалил 3-4 килограма", коментира Марков пред "Меридиан Мач".
 
Директорът в Локомотив обяви, че по-късно днес трябва да стане ясно дали ще има трансфер на Емил Гъргоров. 
 
Марков си пожела победа от първия мач за Локо в шампионата през 2015 година с ЦСКА и обяви, че се работи по лицензирането на стадион "Локомотив" пред УЕФА.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите
Купа на България - сезон 2014/2015