Новият старши треньор на Етър Георги Василев официално пое поста и изведе отбора за първа тренировка. Наставникът дойде на стадион „Ивайло” в 15 часа и първо проведе среща с президента Александър Нанков, пише "Велико Търново спорт".

Георги Василев преди заниманието разговаря с играчите в съблекалнята, след което се качиха на автобуса за първото занимание в Дебелец.Той заяви, че познава повечето от футболистите, но като цяло в следващите дни тепърва ще придобива детайлна представа за отбора. Както бе вече обявено, в неговия щаб остават треньорите Илиян Киряков и Калоян Чакъров.

Междувременно Етър се раздели със защитника Любомир Гуцев, съобщи спортно-техническият директор Стефан Атанасов. Раздялата с Гуцев е по взаимно съгласие, като от клуба му благодариха за работата и му пожелаха успех занапред. Гуцев дойде през лятото в Етър от Септември (Симитли), но в последните мачове не попадаше в групата.

С 22-ма футболисти ще работи старши треньорът Георги Василев. Добрата новина е, че всички са здрави и на разположение на наставника за предстоящите двубои. Възстановен е вече и халфът Денислав Мицаков.

От утре „виолетовите” продължават с двуразови тренировки, като във вторник и четвъртък заниманията ще са на стадион „Ивайло”. В неделя от 18 ч. тимът приема във Велико Търново плевенския Спартак в повторния дебют на Георги Василев начело на Етър. Миналия сезон, когато Гочето бе наставник на „болярите”, тимът води борба именно с плевенчани за влизането в професионалния футбол и завърши втори в класирането, като мачът помежду им на „Ивайло” завърши наравно 1:1.

Всичко за Втора лига - ТУК