Целият отбор на ЦСКА си прекара страхотно след постигнатата победа с 1:0 над "Левски". "Армейците" пиха и се веселиха до ранни зори. Човек на БЛИЦ видя, че запоят е не къде да е, а в чалготеката на шефа на кръвния враг - Иво Тонев. ВИП зоната в един от най-вървежните столични нощни клубове беше за ЦСКА в съботната нощ.

"Червените" се разположиха на няколко маси. На едната беше Димитър Борисов с треньорите Стойчо Младенов и Анатоли Нанков, както и Георги Илиев-Майкъла. Край тях се настаниха футболистите, повечето с нежните си половинки. Настроението беше приповдигнато. Постоянно се вдигаха наздравици с марково уиски, което логично даде резултат, като един от най-нафирканите беше Димитър Борисов. Босът на ЦСКА, изключително радостен и щастлив, възнагради футболистите си с премии още след края на вечното дерби, след което ги заведе на дискотека.

Те пък му се отблагодариха и като му пяха на ушенце, а дисководещият не спря да сипе поздрави за героите от "Армията". На огромната видео стена постоянно бяха прожектирани кадри от вечното дерби. Попадението във вратата на Пламен Илиев беше повторено многократно, както и радостта на "армейците" след двубоя. Най-вече в съблекалнята, откъдето бяха излъчени любопитни кадри.

Треньорът Стойчо Младенов обаче пръв напусна купона и остави футболистите си да продължат веселбата. Сред най-активните в танците бяха Мишел Платини, Джереми Родригес и Нджонго Присо.

Около 3 часа във ВИП-а се появи и друг цесекар - големият Кубрат Пулев, който поздрави футболистите за победата над "Левски".