Героят на Левски при домакинското равенство 1:1 срещу Айнтрахт (Франкфурт) Асими Фадига обяви, че изравнителният гол, който вкара в добавеното време на мача от плейофите на Лигата на конференциите, е най-важният във футболната му кариера.

„Беше много емоционален момент за мен и за отбора. Голямо удоволствие е, че вкарах в последния момент, когато изоставахме в резултата. Това е първият ми гол за Левски и се радвам, че дойде в такъв момент. Отбелязах на голям отбор като Франкфурт. Не мислех преди да стрелям в последната минута. Знаех, че не ни остава много време и трябваше да опитаме. Просто усетих, че има коридор пред мен и шутирах. Получи се много добре. Това е най-важният гол в цялата ми кариера. Надявам се да продължа по този начин. Ще продължавам да давам всичко на тренировки и в мачовете", обяви Фадига.

„Не познавам лично Коло Муани, но и двамата сме Франция и се поздравихме, разминавайки се. Дали той ще напусне и ще премине в ПСЖ? Не знам, честно казано, трудно е да се каже. Би било добре за нас в реванша, но това са преговори между два отбора. Пожелайте ни късмет във втория мач, а ние ще се опитаме да го използваме. Мисля, че имаме шансове в реванша във Франкфурт. Може би ще е още по-трудно в Германия, но ще направим всичко, на което сме способни, за да се класираме", допълни халфът на „сините“.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига