Авторът на победния гол за Септември (София) срещу Ботев (Пловдив) (2:1) - Симеон Александров, обясни, че победата над Берое миналата седмица е дала криле на него и съотборниците му. 19-годишният офанзивен халф също така каза, че желанието му е да се докаже на ЦСКА, докато е в родния си клуб и му помага в борбата за спасение. Както е известно, "армейците" преотстъпиха Александров на Септември до края на сезона.

"Много труден мач, и двата отбора играхме добре. Мисля, че малко повече владеехме топката. Треньорът ни каза, че не трябва да ни пада тонусът, и че добре се представяме. Да поемем повече отговорност, да не си оставяме хората. Това е общо взето. Конкуренцията е много важна. Казва ни да не се отпускаме, ако искаме да бъдем титуляри", каза Александров.

"След като спечелихме трудно с 2:1 в Стара Загора ни подейства добре на самочувствието. Започнахме да си вярваме повече. На младите ни помага, дава ни увереност“, подчерта той.

"Следя какво се случва в челото, трябва да се докажа на ЦСКА. Помагам на Септември, тук пораснах и ми дадоха шанс да се докажа. Целта ми е да се докажа на ЦСКА, че мога и там да играя", амбициран е Симеон Александров.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023