Героят за ЦСКА в 1/4-финала с Арда за Купата Амос Юга коментира играта на тима.

“Свършихме добра работа. През първото полувреме имахме много ситуации. Нямахме чак толкова чисти положения, но заслужавахме да водим на почивката. Второто бе по-трудно, имахме много ситуации и трябваше да затворим по-рано мача. Футболът е труден спорт, няма как да контролираш двубоя 90 минути. Трябва да си силен и да се защитаваш добре, за да не получаваш попадения. В крайна сметка продължаваме.

През миналия сезон отбелязахме много попадения от статични положения, този - не чак толкова. Трябва да се възползваш от тъчове, статични. По-добре от игра, но голът си е гол.

Когато играеш в отбор като ЦСКА, има напрежение. Когато играеш приятелска среща, пак има. Трябва да се борим за титлата, защото нищо не е свършило там. Миналата година бяхме пред Лудогорец, всичко може да се случи.

Трябва да сме силни и да печелим - това е. Ще се опитаме да играем добре. Искаме да играем като Манчестър Сити и Барселона, да разполагаме с играчи като Неймар, Меси и Суарес, но нямаме подобно качество.

Добре е да играем подобен труден двубой, за да не говорим за предишния сблъсък, да го забравим. Нека продължаваме така и да се стремим срещу Берое да постигнем още един успех”, пожела си днешният голмайстор на “червените”.