ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Националният отбор на Гибралтар пристига за мача в Разград срещу България без обещаващия млад нападател Андре Тиджей де Бар, който все още не е напълно възстановен след контузия.

Гибралтар има една точка в първите си четири мача в група С4 на турнира Лига на Конференциите, спечелена срещу България през юни. На 23 септември предстои ответната среща между двата тима, а на 26 гибралтарците приемат лидера в групата Грузия.

22-годишният Де Бар е собственост на английския Уикъмб Уондърърс от английската Лига 1, но играе под наем в Ийстлий – отбор от Конференцията или пето ниво на футбола в Англия. Въпросният ТиДжей де Бар има три гола в 28 мача за националния отбор на Гибралтар, като се е разписвал в мрежите на Армения, Лихтенщайн и Латвия.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Уругвайският селекционер на съперника на България Хулио Рибас е включил в групата за мачовете с България и Грузия 27 футболисти, сред които е и опитният 34-годишен халф Лиъм Уокър, вкарал гола за 1:1 срещу България на 9-и юни тази година.

Ще пътува и Луи Анесли от Блекбърн – футболистът, който играе в най-престижен клуб сред всичките си колеги. За втори път е повикан и 17-годишният Никълъс Посо, който носи фланелката на Кадис, но в юношеското първенство.

Ивън Де Харо от Ланкастър Сити и Рийс Стич от Строубридж са другите двама легионери, но отборите им са в английската пета дивизия.

Вратарят Дейли Колейг, който през миналия сезон пазеше за Гленторан (Северна Ирландия), отново е в отбора и вероятно ще застане под рамката и срещу България, но вече като футболист на местния Линкълн Ред Импс.

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК