Последното попълнение на "Левски" за тази зима Роман Гикевич ще е аут за дълго време от игра. Това разкри старши треньорът на „сините” Стойчо Стоев. Полякът се нуждае от операция и е изключително съмнително участието му в първия мач срещу Лудогорец за купата идната сряда. „Сините” гостуват в Разград на 8 април от 19 ч.

„Той е за оперативна намеса на този етап. Проблемът е в менискуса. Състоянието на Либан Абди, който вкара два гола срещу Черно море преди да напусне принудително късно през второто полувреме, едва ли е нещо сериозно. Удар в слабините получи Абди, утре ще имам яснота. Минев имаше едно разтежение, възстановен е, влиза в нужната форма, доволен съм. Тепърва ще видим. И Борко Стойчев има един проблем. Дано да не е сериозен. Утре ще преценим какво им е състоянието, заяви Стоев.

- Доволен съм от влизането на Боби Цонев. Със сигурност до края на първенството ще дам възможност на много от юношите, за да мога да знам доколко те са готови за клуб като „Левски”. Казах им и на тях, че от тях си зависи. Нито от един мач - лош или много добър, си изграждам мнение. От поредица от мачове те ще ми решат ребуса, готови ли са или не са.”

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015