Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев загатна, че Лукаш Гикиевич най-вероятно няма да започне утре срещу Хасково. "Сините" приемат тима на Емил Велев от 17:00 часа в първи 1/8-финал за Купата на България. Новият нападател на "Левски" - полякът Лукаш Гикиевич, е забравил да бележи голове и не е във форма.

"Още като дойдох в края на декември, желаех не само нов централен нападател, а и други футболисти. Някои успяхме да привлечем, други не. Знаете, че нашето финансово състояние не е толкова цветущо. Това, което привлякохме, на този етап е добро. Гикиевич по-скоро игрово не е в това състояние, последният месец почти не е играл, тъй като вече беше решил, че ще се раздели с АЕЛ. Имахме близо месец преговори. Пропуснал е игрови ритъм, но в течение на времето ще бъде в това състояние, което искаме", коментира Стоев на пресконференцията си преди домакинството на Хасково.

Наставникът също така похвали Валери Домовчийски, който бележеше гол след гол в контролите - "Доволен съм от представянето на Валери. Почти всички футболисти се стараха. Валери наистина това старание, което проявяваше, може би му помогна да вкара и доста голове в контролните мачове. Надявам се да продължи в същия дух."


Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015