ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Антони Здравков ще е новият шеф на детско-юношеската школа на "Левски", тръгна поредната клюка. Бившият треньор на "Ботев" (Враца) е постигнал съгласие с ръководството на "сините" и ще заеме поста от това лято. Такива слухове обаче се носят от доста време, а нищо официално няма като решение от "Герена".

Както е известно, бившият вече шеф на ДЮШ на клуба Ясен Петров бе махнат от поста и наследи Здравков начело на врачани.
Сега Антони ще "върне" жеста и ще заеме поста на Пловдивския Джанини в "Левски".

Здравков е добър приятел на новия спортен директор на "сините" Наско Сираков. Двамата бяха част от великия отбор от средата на 80-те години на миналия век. Сухия държи да се премести на работа в София и по друга причина. Наскоро той стана баща на дъщеричка и иска да е по-близо до нея. “Имахме разговор с г-н Батков. Работил съм в тази школа и бих направил всичко, за да стане тя още по-успешна. Винаги съм готов да помогна на “Левски”, но чакам обаждане, с което евентуално да потвърдят дали ще ми гласуват доверие", коментира Здравков. Така бившият корав защитник с прякор Сухия може да се озове редом до треньора на "сините" Николай Митов. Нисичкият специалист пък е известен с прозвището Жадното.
 
Кандидат за горещия пост в ДЮШ беше и Даниел Боримиров. Той обаче по всичко изглежда, че ще се размине с назначението. "Аз нямам проблеми с никого в "Левски", дори и с Наско Сираков. Относно моето оставане в "Левски" - това може да каже само собственика на клуба г-н Тодор Батков. Моето желание съм го споделил отдавна. Сега остава само президентът да вземе своето решение. Звънях му, но той не ми вдига - явно има работа. Ако знаех, че престоят ми в "Левски" ще е толкова кратък нямаше да с върна. Надявам се отборът да е по-силен през новия сезон и да не допусне грешките от изминалия", заяви преди три дни бившият директор на "Герена". Вариант за шеф на школата е и Руси Гочев.