ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Ясен Петров е новият старши треньор на "Ботев" (Враца), обяви официалният сайт на клуба. "Това стана ясно тази вечер, след като младият специалист се е разбрал с ръководството. Очаква се той да подпише договор в петък и да изведе отбора на първа тренировка в понеделник", гласи още събщението. Решението за назначението на Петров е взето от кмета на Враца - инж. Николай Иванов.

Досега Ясен Петров бе шеф на школата на "Левски". Както първи БЛИЦ съобщи, раздялата с Пловдивския Джанини беше предизвестена още в понеделник с идването на новия спортен директор на "сините" Наско Сираков. Почти сигурен нов шеф на ДЮШ на "Герена" ще бъде Руси Гочев. Първо постът беше предложен на Даниел Боримиров, но той отказа категорично.

Ясен Петров допреди броени дни изпълняваше функциите си на международния турнир в Несебър, където "сините" участваха с няколко възрасти. Той бе назначен за шеф на "Герена" през пролетта на миналата година и по негово време "Левски" спечели 6 титли и купи на национално ниво в детско-юношеския футбол. 44-годишният специалист е бил начело на "Левски", Локомотив (Пловдив), "Ботев" (Пловдив), Черно море, Нефтохимик и Локомотив (София).