Скандалите между агитката на ЦСКА и шефа на стадион “Българска армия” Калоян Стоянов продължават със страшна сила. Човекът на “Титан” преди няколко минути е нападнал Ивайло Цветков - Главата и го е ударил в корема, след което го плюл и го засипал с псувни и закани.

“Засече ме преди малко пред стадиона, удари ме в корема и започна да ме заплашва. Наплю ме и ми вика: “Ти ли ще ми викаш: “пе**раст и рекетьор”. След това продължи да ме плюва. Отивам да подам жалба срещу него в Първо Районно, писна ми от този човек”, каза Ивайло Цветков - Главата пред БЛИЦ.

Както е известно, по-рано през деня след официална декларация на ЦСКА Калоян Стоянов бе отстранен от всички заемани от него постове. Преди няколко дни заемащият длъжността шеф на стадион “Българска армия” бе в Перник заедно с 50 човека и наби Ивайло Цветков - Главата, посегна и на сина на Дучето. След това Стоянов и хората му нахлуха в сектора, в който бяха настанени “червените” фенове, за да иска да сваля Димитър Ангелов от поста шеф на централния фенклуб на ЦСКА./БЛИЦ