Поредните промени в ръководството на Локомотив (Пловдив) бяха направени от собственика Христо Крушарски. „Черно-белите“ имат нов Управителен съвет само няколко месеца след регистрирането на предишния.

Собственикът на „смърфовете“ Христо Крушарски е намерил нови партньори, които да му помагат в издръжката на клуба. Техни представители са били в ложите на „Българска армия“ при победата над ЦСКА с 3:1 в неделя.

Нито един от досегашния УС не запазва поста си. В ръководството вече не са и Здравко Димитров, и двамата изпълнителни директори, които имаха право да подписват договори от името на клуба – Лауринас Розгис и Христо Крушарски-младши.

На техните места в управата влизат Лъчезар Вълканов и Жулвен Радиванов. Третият е познато на феновете име – Румен Руйчев, който от години работи заедно с Крушарски и вече беше част от ръководството на Локомотив (Пловдив).

„Да, има промени и вече са обявени. Спокойно! Важно е, че корабът си има капитан. Всичко с Локомотив е наред и както знаете за винаги преследвам високи цели. Новите хора бяха на стадиона срещу ЦСКА и се убедиха, че потенциалът ни е наистина сериозен. Важното е самите футболисти да си повярват и да слушат какво им казвам4, коментира Христо Крушарски пред „Мач Телеграф“.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022