Голям скандал избухна в ефира на предаването "Арена Спорт" по БНТ. Гости по темата "ЦСКА и ЦСКА 1948" бяха журналистът Георги Атанасов, който зае позицията на "червените" от "Българска армия" и Петьо Костадинов, който пък бе от страната на ЦСКА 1948.

Първоначално разговорите вървяха нормално, докато в един момент двамата започнаха да се надговарят и изведнъж директно да се атакуват.

В разговора имаше дори обиди.

"1948 са статистическа грешка. 20 минути преди да вляза във вашето студио, погледнах анкетата на агенция БЛИЦ за най-много фенове в България. Това е една професионално направена анкета. 104 гласа срещу 14 000 "червени" сърца". И бъдете сигурни, че от тези 104 гласа 54 са предоставени от синия синод", каза Атанасов.

"Общата култура изисква първо да знаеш какво е еничар, тъй като това е определението ти към нас... И това е подсъдимо!", отвърна Костадинов, известен като Полковника.

"Ми съдете ме", отвърна Атанасов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Започна пак надговаряне, в което почти не се разбираше кой какво казва.

"Не се мери с мен. Мериш ми Ректората с Полиграфическия. Аз не съм влязъл през ... Ти си футболен мениджър", репликира Георги Атанасов.

"Господин оредял мустак, водя ли аз футболисти в ЦСКА?", скочи Костадинов, който е бивш служител на ЦСКА и сред основателите на ЦСКА 1948.

"Мога ли да ви задам един въпрос г-н Костадинов?", каза Атанасов.

"Не, питат ме водещите, а не вие", отвърна Полковника.

"Някой, който в собственото си битие е бил писар, обижда генерали на еничари...", продължи той. 

Водещите няколко пъти опитаха да спрат скандала, но не успяваха да надговорят своите гости. 

Цялото предаване и скандала гледайте ТУК!