БЛИЦ с национално допитване: На кой отбор в България си фен?

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич остана доволен от представянето на играчите си при победата с 2:0 над Ботев (Враца). След контролата сърбинът похвали младоците, които се появиха на терена след почивката, а също така каза, че към този момент не се очаква "червените" да се разделят с други футболисти. 

"Най-важното е, че изиграхме първи мач след два месеца и половина. Всички са здрави. Със сигурност можем да играем по-добре, но в момента най-важното е всички да са здрави. Дисциплината в играта беше добра, но липсваше малко динамика. Имахме къса подготовка и се вижда, че ни липсват мачове. Но изиграхме добър двубой", каза Крушчич.

"Със сигурност съставът срещу Витоша (Бистрица) няма да е същият като този, който започна днес. Имаме голяма конкуренция по крилата. Ще решим според съперника", подчерта треньорът на "червените".

"Второто полувреме беше по-лесно. Имахме доста моменти, а съперникът нямаше възможности с изключение на едно центриране през първото полувреме. Мисля, че в следващия мач ще сме още по-добри. Няма да има още напуснали футболисти. Имаше юноши, които оставиха добро впечатление през второто полувреме. Имена няма да споменавам", каза Крушчич.

“Дали ще остана треньор и за следващия сезон? Нямам отговор на това нещо. Нямам коментар", добави сърбинът.