ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Оправданията със съдиите за неудачите в мачовете на голяма част от родните клубове започват да идват малко в повече. Вече разбрахме - всички играят страхотен футбол и са по-добри от противника, но реферите здраво ги режат. Не, че арбитрите ни не допускат грешки, но са атакувани за щяло и нещяло. Както се казва - клубовете взимат превантивни мерки. Внимавайте как свирите!

По този начин футболните началници не помагат на собствените си отбори. Напротив - пречат на треньорите и играчите, защото те взимат пример и си намират лесно оправдание за слабата продукция.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Най-пресният пример са напълно неоснователните нападки от президента на Славия Венцеслав Стефанов. Съдията Драгомир Драганов свири перфектно мача на Славия срещу Лудогорец, но пак го отнесе. Днес е той, утре ще е някой друг.

Попадението на Кирил Десподов дори не е спорно. Чиста ситуация, при която Светослав Вуцов се хвърли и изби топката в тялото на Десподов и след това логично се блъсна в нападателя на Лудогорец.

Ясно се видя, че Лудогорец надигра своя опонент и спокойно можеше да запише и по-изразителна победа, ако "орлите" не пропускаха положения с лека ръка. При едно от тях бабуна на лошия терен лиши гостите от попадение.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Проблемът в мача не бе съдията, а лошият терен и организацията. На зрителите на стадиона и феновете, гледащи мача от малкия екран, направи впечатление, че осветлението беше пуснато твърде късно - през втората част.

Отделно домакините пробваха и друга хитрост като се забавяха с подаванията на топките на играчите. Имаше и случаи, когато хвърляха по две топки на игрището.
Гонг.бг

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК