Спортният директор на "Левски" Георги Иванов коментира след равенството 1:1 у дома с Локомотив (Пловдив), че е останал доволен от представянето на "сините" в мача. Гонзо дори изтъкна, че футболистите са показали характер и мъжество, търсейки победата до края.

"Доволен съм от играта и желанието за победа до последната минута. Има и такива мачове, в които съперникът веднъж минава центъра и ти вкарва, та трябва да се радваме и на равенството. Не е лесно да идваш на "Герена" и да търсиш победа. Повечето им неща бяха центрирания и не искаха да се надиграват с нас. Хубавото е, че доминирахме", каза Гонзо.

"Очаквам всеки мач да побеждаваме. Ако сте направили анализ на двубоя, ще видите, че доминирахме. Връщаме си характера, след тази игра, която показахме, не можем да сме недоволни от равния. Абсолютно няма напрежение, това е първи мач. Знаем, че всеки дебют е много труден. Имахме проблеми в началото, но след това искахме победа. Трябва да поздравим и Локомотив за мъжеството", продължи шефът.

"Левски" води преговори за генерален спонсор, Мтел остава основен спонсор. Застрахователна компания ще е, но параметрите ще ги разберете занапред. Финансово нещата не са такива, каквито трябва да бъдат. Но вече е изчистено всичко, а ние за месец и половина направихме нов отбор. Взехме много нови хора, които сега изграждаме като отбор. Чакаме и нов нападател до дни. С тези футболисти и с начина ни на игра, аз съм оптимист за бъдещето", каза Георги Иванов.

"Направихме така, че за последната седмица взехме петима играчи и е нормално да няма синхрон. "Левски" иска само победа срещу всеки един противник и за да има успехи, трябва добра игра. Днес играта я имаше, но резултатът не. Но без добра игра не може да се печели. Има играчи, които могат да дадат още много на "Левски". Като се върнат юношиските национали ще изглеждаме по различен начин. Всеки риск при нас е оправдан. Никой не ме разочарова, няма да правя генерални оценки на никого. Всички се бореха и до последно преследвахме победата", добави Гонзо.

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите