Спортният директор на "Левски" Георги Иванов заяви, че ръководството прави всичко възможно, за да задържи Сержиньо Грийн и Дъстли Мулдер в отбора. Холандците обаче имат доста високи финансови изисквания и на този етап двете страни не могат да постигнат разбирателство. Както е известно, договорите на Грийн и Мулдер изтичат в края на сезона.

"Имат високи финансови претенции. Надявам се да влязат в нормални рамки за българския футбол и стандартите у нас. От 4 месеца водим разговори с тях, но нямах много време досега, за да ги завършим", коментира Гонзо след победата с 2:1 над Видима-Раковски.

"В понеделник Гаджев ще подпише нов договор, а с Милиев предстои да уточним някои неща. Колкото до холандците, ако не се разберем, мога да кажа, че няма незаменими хора. При всички положения няколко човека ще си тръгнат от "Левски". Сега не мога да ви ги кажа. Все още не е приключил полусезонът. Чакам Костов да се запознае с качествата на всички поотделно. Всичко е въпрос на време. Разочаровани сме от някои от футболистите, защото могат повече, а всъщност не го показват. Всичко е въпрос на нагласа и адаптация. Очакванията, когато някой идва в "Левски", са доста големи и може би и това тежи на някои от момчетата", добави Гонзо.

"Победата над Видима не дойде толкова лесно, защото изпуснахме няколко положения. Контролирахме мача, но не си вкарвахме всички ситуации. Сами си правим понякога мачовете тежки. Не бива да подхождаме аристократично срещу такива отбори, които са десет пъти по-надъхани срещу нас. Арс вкара гол и реши мача, но играта му не е идеалът ми за централен нападател. Можеше да вкара още два гола, но ги пропусна", каза още спортният директор на "Левски".