Спортният директор на "Левски" Георги Иванов си тръгна ядосан от стадион "Славия". "Сините" загубиха с 0:1 в мача от 25-ия кръг на "А" група. 

Иванов не пропусна възможността да отвърне на боса на Славия Венцеслав Стефанов, който преди срещата обяви, че главният съдия Георги Кабаков бил съсед на "синия" шеф. Гонзо напомни и това, че и предишния мач със Славия (1:3) на този стадион бе ръководен от същия рефер.

"Имаше няколко причини за загубата. Имаше умора в играчите. Мисля, че играчите, които заместваха други бяха под нивото си. Би трябвало тези играчи да покажат, че имат място в "Левски", но не го виждам. Отпаднахме от първата шестица. Не мога да се съглася, че не са мотивирани, че не са получавали пари. Но работата е там, че като излязат двама-трима, отборът е различен.

Мисля, че съдията бе безобразен. От Венци Стефанов разбрах, че съдията ми е съсед. Мисля, че е в крайно време да спре с тия тъпотии. Ако президентите се държат така, какво остава за другите.

Не искам да коментирам конкретни ситуации ситуация. Съдията бе безобразен. Да не напомням, че предния мач, когато ни биха с 3:1, пак свири Кабаков.“

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите
Купа на България - сезон 2014/2015