Наставникът на "Левски" Георги Иванов похвали футболистите си за силното представяне срещу Лудогорец при победата с 3:2. Гонзо изрази съжаление, че не е водил "сините" още от началото на сезона, като по думите му, ако не бе водил Пепе Мурсия за треньор, сега "Левски" е щял да оглавява класирането в "А" група.

"Не беше изстрадана победата, съжалявам, че не вкарахме още голове. Още първото полувреме имахме шансове и трябваше да стане 4:1.  Доволен съм, че момчетата играха с настроение и самочувствие. Поздравявам ги, справиха се перфектно. Второто полувреме може би свалихме малко темпото", започна Георги Иванов пред колегите от "Диема" веднага след края на мача.

"Дузпата е доста пресилена, спорна и съмнителна. Мисля, че съдията накланяше доста везните в полза на Лудогорец. Всяка ситуация я даваше за тях. Пламен Крумов остана на едно място, а Безяк падна. Може да е имало леко съприкосновение, но ако за това нещо се дава дузпа, то всеки мач трябва да има по 10 дузпи. Но сега нека не говорим за съдията след тази победа. Той достатъчно ми развали настроението по време на мача", каза Гонзо.

"Радвам се на победата. Въпреки всички критики, показахме, че колективът е отличен. Намираме верния ритъм, сега ни предстоят две гостувания, които трябва да спечелим, за да се върнем, където ни е мястото. Аз съм убеден в качествата на играчите. Отдавна бях казал, че ще имаме труден период, че трябва да престуктурираме нещата в клуба. Но тези мои думи бяха глас в пустиня. Критикувахте ме не само вие - журналистите, а и феновете. Радвам се, че накарахме хората да се радват и да се гордеят с отбора. Имаме уникален колектив. Тези мъжки момчета, независимо дали им се плаща на време, те показват, че желаят да се развиваме - те като футболисти и "Левски" като клуб. Нормално е, когато се забавят заплатите, да има напрежение, но тук има мъжки момчетата, благодаря на всички", продължи бившият нападател.

"Ако исках да бъда треньор, щях да бъда такъв още преди началото на сезона. Може би направих грешка с назначаването на Мурсия. Ако бях аз, сега щяхме да сме лидер в класирането. Иска ми се Херо да дойде от зимата, да доразвие отбора и да имаме успехи не само в България, а и в Европа, защото като изключим последните три години, "Левски" е най-добре представящият се български отбор в евротурнирите", добави Гонзо.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите