Спортният директор на “Левски” Георги Иванов обяви, че не е обмислял смяна на треньора Ясен Петров. Иванов призна, че в момента има спад в играта на тима. Гонзо гарантира, че “сините” не са влизали в уговаряне на мачове.
 
“Загубихме от ЦСКА, тъй като излязохме за победа с разлика. Това ни изигра лоша шега. Преди мача не личеше, че футболистите няма да издържат на напрежението”, заяви Георги Иванов в предаването “Зона Спорт” по bTV Action.
 
“Ясен Петров си върши добре работата, макар в момента да има спад в представянето на Левски. То се дължи най-вече на факта, че ние самите вдигнахме летвата много високо. Определено изпитваме затруднения, когато отборите се затворят в защита, както бе срещу Черноморец в събота.”
 
“Аз лично никога не съм мислил за смяна или освобождаване на Петров, защото не може да се сменя треньора при първата загуба. Аз съм спортен директор на “Левски” и в йерархията съм над него. Нормално е да давам съвети, колкото до Тодор Батков – нямам никакви противоречия с него. Нямам проблеми нито със Станимир Стоилов, нито с Наско Сираков. С Мъри се видяхме докато бяхме на лагер в Кипър.”
 
“Ние можем да помагаме на футболистите, но не и да ги контролираме денонощно. Разликата между дисциплина и самодисциплина обаче е огромна, а много хора бъркат двете неща. Дисциплина е поведението на играчите на терена по време на тренировки и на мачовете, а поведението им след това вече зависи от личната им самодисциплина.”
 
“Наблюдавам играчите от школата. Опитвам се да покажа на децата, че те трябва да се опазят от момента, в който им се иска да грабят от живота с големи шепи. У нас има много талантливи деца, но те са такива докато влязат в пубертета, а след това те започват да ходят по дискотеки и всичко тръгва в обратна посока.”
 
“Мога да гарантирам, че “Левски” не е влизал в уговорени мачове и никога не е участвал в такива. Според мен това се практикува от малките отбори, които искат да печелят пари по този начин,” заяви Гонзо./БЛИЦ