Спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо категорично обяви, че няма да се моли на ЦСКА за помощ. "Ако искат да дават мача", отсече шефът на "сините" за решителния двубой утре от 15:30 часа, когато "армейците" излизат срещу "Ботев" (Пловдив) на Коматево. Ако "канарчетата" спечелят, на "Левски" ще му се наложи да доиграе сезона във втората шестица.

"Хареса ми играта срещу Марек. Вкарахме 4 гола. Аз мога да говоря, ако съм на мястото на ЦСКА. Бил съм на това място. "Левски" и ЦСКА са отбори, които трябва винаги да играят за победа. Ако ЦСКА иска да дава мача, да го дава. Аз няма да им се моля. Но вярвам, че мачът ще се играе при всички положения. Каквото и да се случи, ние гледаме нашия път. Да, в това състояние сме, но най-важно е да си запазим достойството, а не да бъдем подлоги на някого", коментира Гонзо.

"Още няма как да говорим за нещо, което не ни се е случило. Напълно нормално е ЦСКА да се опита да играе за себе си. "Ботев" също иска да влезе в шестицата. Тази година нито сме поставили някакви цели. Опитваме се отборът да се харесва на публиката, която идва на стадиона. Ако "Левски" е във втората шестица, ще играем там. Няма да се молим на никого. За нас е важно достойнството и моралът", добави шефът в "Левски".

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015