Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира след победата с 3:0 над Славия, че чаканият мач не е "Ботев" (Пловдив) - ЦСКА, а срещата на шампионите с "белите".

"Сами си направихме мача труден, тук последно време треперим. Днес беше задължително да вземем трите точки. Битката за титлата ще е мач за мач, нямаме право на отпускане и да допускаме грешки, а виждате, че беше възможно да се случи, особено в края на мача. Не искам да коментирам нито терен, нито други неща, защото имахме достатъчно положения да решим двубоя. Очевидно стрелковата мощ на Лудогорец в момента не е най-силната ни страна", коментира Петричев.

Той обяви, че за Лудогорец няма никакво значение дали "Ботев" (Пловдив) или "Левски" ще играе в първата шестица в плейофите - "За мен "Ботев" - ЦСКА не е чакан мач, беше чакан днешният ни двубой, защото за да станем шампиони, трябва да печелим и да си играем нашата игра. Ние имаме два мача с преките конкуренти за титлата - ЦСКА, така че каквото и да стане утре, не може да се каже кой е взел предимство. Нямаме абсолютно никакви претенции дали "Левски" или "Ботев" ще бъде в шестицата. Ние не си правим тънки сметки, защото както се играе трудно на „Герена”, така се играе трудно и на Коматево. Виждате, че всички срещу Лудогорец излизат на максимума. И днес можеше да стане грешка, ако беше влязло онова положени в края (б.р. - пропускът на Димитър Везалов). За нас беше важно днес да си спечелим и да се концентрирме за изключително важния мач срещу Литекс за Купата в сряда", добави Петричев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015