"Левски" победи с минималното 1:0 Локомотив (Пловдив) в мач от 15 кръг на "А" група. Двубоят се игра на стадион "Георги Аспарухов", а след него "сините" са лидери с 31 точки. Вече имат четири повече от преследвача Литекс и пет от Берое, както и шест от Лудогорец. След края на двубоя спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо говори кратко пред журналистите, като отново лъхаше доза самоувереност.

"Имаме задача от ръководството да влезем в евротурнирите. Колкото и на някои ваши колеги да им се иска, няма да говорим за друго. На ваши колеги няма смисъл да обясняваме друго. Какво си говорим ние в съблекалнята не е необходимо да знаете. Ако искате питайте ме за цената на картофите", заяви Гонзо, като така и не стана ясно какво има предвид с последните си думи.

"Много спорни ситации имаше в полза на Локомотив. Явно сме гледали различни мачове със собственика на противника", каза още Гонзо.

"Не искам да говоря за Наско Курдов, не е времето да го правя. Казах ви вече, че не е момента да отговарям за селекция, пристигащи и напускащи футболисти. За нас е добре, че идва паузата в първенството и някои от контузените футболисти ще могат да починат. Макар че имаме няколко национали, които ще отсъстват. За нас е чест футболистите ни да бъдат в националния отбор", завърши шефът.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016