"Левски" победи с минималното 1:0 Локомотив (Пловдив) на стадион "Георги Аспарухов". Единственото попадение реализира Мигел Бедоя в 77-ата минута. След двубоя Стойчо Стоев разкри, че се водят преговори с Живко Миланов и Владимир Гаджев да останат в отбора.

"Естествено, че моето желание е Живко Миланов да остане. Има преговори, но решението ще си го вземе той. За него е нормално да си търси и някакъв финансов актив в чужбина. Надявам се тези преговори да бъдат добре за клуба и конкретно за нас треньорите, тъй като се вижда, че Живко внесе нужната агресия, острота и увереност.

Владо Гаджев е добре дошъл в "Левски". С неговото привличане есента - имаше доста упреци към мен, но знам, че винаги може да помогне. Надявам се и с него да се развият добре предстоящите преговори", заяви Стоев.

"Набелязали сме дадени футболисти за зимата. Ще видим как ще се развият преговорите, тъй като не е лесно. В един момент може да се окажат доста скъпи, тъй като са с договори. Имаме нужда от дадени играчи на определени позиции", допълни специалистът./БЛИЦ

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016