Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изгледа загубата от "Левски" с 0:1 днес на стадион "Георги Аспарухов". След двубоя бизнесменът бе крайно любопитен в изказването си.

"Когато играят 14 на 11, трудно се бие. Днес леко така подаване с рамо, лекичко само. Това вече е 4-ти мач, искам да благодаря на целия ръководен състав на съдийското ръководство (казва го с ирония). Така ли се играе футбол? На кой мач от 4 насам ни свириха нормално? Знаеш ли колко ме е страх? Изобщо не ми пука. Аз съм ученик на другаря Славков. Така че знам как да се пазя и защитавам", заяви Крушарски.

"Аз съм на 58 години, не търся нищо. Мен достатъчно хора ме познават и уважават, за да търся популизъм. Ако търся, досега да съм президент на Щатите. Лека-полека става това, което трябва да става с Локомотив Пловдив", добави бизнесменът.

Крушарски отново се върна на съдийството на днешния мач: "Ще го гледам сега мача, понеже не се виждаше от там, където бях. Сега ще гледам целия мач кадър по кадър и този път и аз ще се намеся малко. По какъв начин?! Следващият мач просто ще си стоим, а другите ще си играят. Ще излезем на терена, но ще играем на джитбол. Това е чиста пародия. Това, ако е футбол...", добави благодетелят на пловдивчани.

Гледахте ли мача с Литекс?! Съдиите свириха за Локомотив, нали?! А с Лудогорец. И там също свириха за Локомотив?! Спечелихме, защото стана скандал. Така ли всеки път трябва да се решават нещата?! Ако не знаете и не сте чули, аз бях решил да спра мача с Лудогорец на полувремето, но ме разубедиха. За да не ни накажат. Не знам дали са се уплашили, но малко промениха тактиката на свирката (отговаря на въпрос дали съдиите са започнали да свирят за Локомотив през второто полувреме на двубоя с Лудогорец).

"Виждате колко хора днес дойдоха от Пловдив. Тове е от играта на Локомотив, а не защото Крушарски е толкова хубав. Аз знам колко съм хубав", завърши босът на "смърфовете".

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016