Мениджърът на Левски Георги Иванов потвърди, че е подал оставка след загубата от Литекс с 0:3.

“Когато човек има достойнство и чест е нормално да си подаде оставката. Г-н Батков обаче я отхвърли на секундата. Аз не съм се предал и не съм искал да избягам от отговорност. Мисля че, това беше напълно нормална моя реакция”, сподели Георги Иванов пред журналисти на "Герена”.

“Разговорите ми с г-н Батков си остават между нас. Той категорично отхвърли всякакви такива оставки. Съжалявам за загубата, защото не играхме по добър начин. Надявам се в следващите мачове да зарадваме хората с по-добра игра. Съжалявам най-много заради тях, защото те имаха големи очаквания”, продължи Иванов.

„Г-н Батков е собственикът. Той може да уволнява и назначава в Левски. Това, че не ми е приел оставката сега, не гарантира, че няма да го направи след една седмица, два месеца или десет години. Не се притеснявам от провал. Аз работя за доброто на Левски. Все още имаме надежди за титлата, но главната ни цел е класиране за евротурнирите”, заяви още Гонзо.

“Нормално е след тази загуба плановете ни да се променят. Във втория кръг Литекс загуби и ние искахме да се опитаме да станем шампиони. Нормално е сега нещата да са по-различни и да гледаме малко по-напред”, каза още мениджърът на “сините”.

„Ние направихме така, че хората да са разочаровани. На мача с Миньор Перник на стадион “Славия” дойдоха много хора, които ни подкрепяха, дори когато не играехме добре. В Ловеч ни подкрепяха около 2000 човека, които бяха зад нас дори, когато губехме. Ако сега не ни подкрепят, имат пълното право да го направят, защото ние ги разочаровахме”, завърши Гонзо./БЛИЦ