ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новоизбраният президент на БФС Георги Иванов няма да пътува с националния отбор за предстоящите мачове от турнира FIFA Series в Азербайджан. Водач на групата ще бъде Михаил Касабов.

Причината за това е, че Касабов все още е временен президент на БФС. Това ще остане в сила до вписването в Търговския регистър на решенията от проведения на 15 март извънреден конгрес, където Гонзо спечели изборите на първи тур с 54 гласа повече от Димитър Бербатов.

На Летище София, преди заминаването на националния отбор за Баку, дългогодишният служител на футболната централа заяви пред медиите, че е получил покана от Гонзо да остане работа в централата, но на друга длъжност.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

“Докато впишат Георги Иванов, аз се водя президент и затова пътувам. Няма никаква драма. Гонзо ме покани да работя с него. На каква позиция? Остава между нас. На този етап няма изгледи да остана. Предстоящите контроли са подготовка за отговорните мачове, те са по-важни. Наистина от година и половина нямаме победа и дълго време чакаме този момент”, заяви Касабов пред медиите.

Както е известно, в Баку българският национален отбор ще участва в дебютното провеждане на FIFA Series. На 22 март (петък) селекцията на Илиян Илиев ще играе срещу Танзания, а три дни по-късно (25 март) предстои мач с домакина Азербайджан. На турнира ще участва и Монголия, но нашите национали няма да играят срещу азиатския тим.