Георги Иванов беше много ядосан след мача с Литекс, не заради равенството 2:2, а заради това, че БФС по думите му с нищо не помага на клубовете. Гонзо е огорчен, че Борислав Михайлов и компания постоянно налагат глоби на "Левски", а самият той не води "сините" в домакинството на "оранжевите" тази вечер заради наказание. Георги Иванов атакува Изпълкома на БФС, казвайки, че членовете му стоят като страничен наблюдател и глобяват отборите, които изпитват сериозни финансови проблеми.

"Искам да задам няколко въпроса към Дисциплинарната комисия. Имам въпроси и към президента на БФС Борислав Михайлов. Нека каже по какъв и по кой начин се определят наказанията за клубовете. Случващото се не е нормално. По какъв начин се определят назначенията на съдиите и наказанията на треньорите. Някакъв си президент сам назначава заседанията на комисията. Днес съдията бе перфектен (б.р. - Ивайло Стоянов). Искам всички съдии да свирят така. Нека отборите да решават победителя на терена с игра, а не да се решават от съдията или някой президент от Изпълкома на футболния съюз", заяви гневният Иванов, най-вероятно визирайки Гриша Ганчев.

"Боримиров е напълно прав и Борислав Михайлов да не му говори да си гледа школата. Ако трябва да гледаме какво прави Михайлов, всичко е трагедия - и в ДЮШ, и в националния отбор е трагедия. Футболният съюз не прави нищо, с което да подобри състоянието, а в същото време прави неща в ущърб на клубовете. Те действат на принципа "проба- грешка". За какво им беше създаването на първенство за футболисти до 21 години? Недопустимо е президентите на футболни клубове да са в Изпълкома и да дърпат чергите към себе си. Само разбирачи са се събрали там. Не може те да взимат решенията", продължи ядосаният Георги Иванов.

"Нека Борислав Михайлов и Изпълкомът да обяснят как развиват футбола в България. По никакъв начин не помагат. Ако се хвалиш само с това, че можеш да платиш лагера на националния отбор... Трябва да се направи така, че българският футбол да бъде на добро ниво. БФС сега е само наблюдател и не спират да глобяват. Съжалявам много, но не може да се продължава това. От БФС ми написаха писмо, а аз ще им отговоря с въпроси, на които те ще трябва да ми отговорят", продължи Гонзо.

"Признавам си грешката. Да, бях за наказание, дори не за един мач. Но какво е това наказанията на Литекс и ЦСКА да останат за следващата седмица? Борислав Михайлов да обясни защо направи това нещо. Значи за мен Дисциплинарната комисия може да се събере спешно и да ме накаже. Но само мен наказват, а за другите отлагат решенията", недоволен е Георги Иванов.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите