Еуфория цари в Стара Загора преди мача от Лига Европа с Рапид (Виена). Първият двубой от третия квалификационен кръг на турнира е този четвъртък от 20:45 часа на стадион "Георги Аспарухов" в София.

Над 5000 души ще пътуват от Стара Загора към столицата, за да подкрепят любимците си на "Герена". Привърженици на Берое споделиха пред БЛИЦ, че билетите за мача се грабят като топъл хляб, а от дни те усилено се подготвят за сблъсъка с Рапид.

Ръководството на Берое отпечата 11 000 билета за местата в секторите "Б" и "А" на стадион "Георги Аспарухов", които са на стойност съответно 10 и 12 лева. 20 лева пък струва всеки един от 600-те пропуска за ВИП ложите.

"Изготвяме специални транспаранти. Много сме благодарни на момчетата, че спечелиха Купата на България и класираха Берое в евротурнирите. Чувството е неописуемо. Надяваме се на нов подвиг от тяхна страна и дано изненадаме Рапид", заявиха разгорещени ултраси на Берое.

В същото време австрийската и българската телевизия (ТВ+), които ще излъчват срещата, изпратиха официална молба до УЕФА за преместването на началния час на мача за 19:00. Очаква се становище на централата. /БЛИЦ