Треньорът на Берое Илиан Илиев заяви при завръщането на отбора от лагера в Словения, че никак няма да е лесно на тима от Стара Загора срещу Рапид (Виена). Както е известно, носителят на Купата на България ще играе срещу австрийския гранд в третия квалификационен кръг на Лига Европа. Първата среща е на 29 юли (четвъртък) от 20:45 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Австрийският състав се отличава с доста мощ и сила. Ние показахме и през миналата година, че когато някой друг е фаворит, имаме с какво да го изненадаме. Сега се притеснявам не толкова за Рапид, а за това дали ще успеем да се възстановим", сподели Илиев.

"В последната контрола, въпреки че загубихме снощи (1:2 от израелския Апоел Акко), показахме доста по-добро състояние от предните мачове. Малко разредихме с тренировките. В оставащите осем дни се надявам футболистите да се освежат още повече. Поработихме доста за физическото състояние на отбора, въпреки че може да ние е по-трудно сега в първите мачове", продължи пред "Гонг" спецът.

"Рапид разполага с двама класни нападатели, които са чужденци. С тях ще имаме проблеми", каза още Илиан Илиев. /БЛИЦ