Греховна небрежност показаха колегите от американския сайт "Sportkeeda" в превюто си за двубоя на България срещу Финландия от Лигата на нациите, който е утре. Според написаното в сайта титуляри за нашия тим ще бъдат покойния Трифон Иванов, както и Емил Костадинов.

Освен това изданието допълва, че очаква да види сред титулярите Ивелин Попов, бившия играч на Нафтекс Станимир Димитров. Попето спря участието си в националния отбор преди година, докато Димитров прекрати кариерата си през 2009 г.

Сред посочените като титуляри за България Георги Георгиев, Тодор Неделев и Антон Недялков, които са с положителни тестове за COVID-19, както и контузеният Петър Занев.

Гафът на американците не спира със състава на България. За вратар на Финландия е посочен халфът Матей Храдецки, който е брат на титулярния страж на скандинавците Лукаш Храдецки от Байер (Леверкузен). Включен е и халфът Фредерик Йенсен от Аугсбург, който не е сред повиканите за мача с "лъвовете".

Winbet - победата е емоция! (18+)

Ето какъв ще е съставът на България, според изданието: Георги Георгиев, Антон Недялков, Петър Занев, Станимир Димитров, Ивелин Попов, Емил Костадинов, Кристиян Малинов, Трифон Иванов, Тодор Неделев, Спас Делев, Божидар Краев