Нападателят Емил Гъргоров отново нападна ръководството на ЦСКА. Това той направи при завръщането си в София от Холандия, като разкри някои подробности от последната седмица, в която трябваше да подпише нов договор с ЦСКА. Както е известно, Гъргоров разтрогна заради "лъжите на Александър Томов и Александър Тодоров", за което той първи съобщи в интервю пред БЛИЦ.

Впоследствие националът бе убеден от Стойчо Младенов, с когото изчистиха възникнал конфликт, да се присъедини към отбора в Холандия. През изминалата седмица Бадема трябваше да подпише договор, но в крайна сметка обяви, че отново си стяга багажа. Веднага след това пък бе засилен към Турция, където е очакван от отбор с една торба пари.

"Договорът е провален заради лъжите на ръководството. За една седмица ме излъгаха три пъти. Разбираме се за един договор, казвам им да ми посочат точна дата, на която ще ми платят дължимото, а на другия ден ми носят договор друг и си мислят, че няма да го прочета. Никога не съм се извинявал на тези хора.

В онази декларация трябваше да пише друго. Колкото по-бързо се махнат тези от ЦСКА, толкова по-добре за клуба. На ЦСКА му трябва нов собственик. Нещата не са никак добре. Скоро и други футболисти могат да кажат какво става. Засега обаче им забраняват да говорят. Ще си търся правата", категоричен бе националът.