Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов потвърди, че повече няма да разчита на Емил Гъргоров, както и коментира очертаващата се раздяла с още един основен футболист - очакващият трансфер в Монако Ивайло Чочев. Специалистът изтъкна след победата с 3:2 над Брюж в контролата днес, че на "армейците" липсва изявен голмайстор. Младенов каза, че ЦСКА прави опити да привлече още един нападател.

"За Гъргоров мога единствено да кажа, че той повече няма да бъде част от отбора. Бадема избра своя път в кариерата, няма какво повече да го коментираме", лаконичен беше Стойчо Младенов.

"Вече не е тайна, че сме пред раздяла с Чочев. Именно заради това решихме да го предпазим днес. Не беше нудно да предприемаме излишни рискове", коментира пред камерата на "Спортал" наставникът на ЦСКА.

"С всеки изминал мач забелязвам подобрение в играта ни в отделните фази. В предишните контроли имаше малко повече агресия от нужното, но пък това принуждаваше играчите ни да се движат повече и така да се натоварват, което мен ме устройва", заяви Младенов.

"Нямаме човек на върха на атаката. Продължаваме да мъчим Тони Силва, но неговото място не е там. Очаквам до ден-два да дойдат нови хора за този пост", обясни треньорът, като така анонсира евентуални трансфери.

"Трябва бързо да окомплектоваме състава, защото закъсняхме. Освен това в последно време се създаде негативното впечатление, и то не само в България, че нещата в ЦСКА са лоши и това е клуб, в който не се плаща. Това трябва бързо да бъде коригирано, защото ЦСКА се нуждае от хубавия си имидж отпреди години. Новият нападател Мартин Камбуров пък се възстановява от контузия и затова днес не игра. Надявам се да бъде готов за следващата контрола. Ако не, то той със сигурност ще е на линия за проверката с Берое на 12 юли. Същото важи и за Сендрино Мисиджан", каза още треньорът на ЦСКА.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа