Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

ЦСКА не може повече да живурка така. Не може. Каза го една от най-големите легенди Стойчо Младенов. И е прав, прав е, а душата му е като на ранен звяр. Прободен с нож и с капеща кръв. Червена, “армейска”, истинска. Екзекутора на Ливърпул седи и гледа как едни хора съсипват ЦСКА. Правят го всеки ден, всеки час, всяка минута, за да изкарат пари за боклуци, пиене и купони. Такива хора нямат място в клуба, отдавна трябваше да са се омели, за да има ЦСКА. Защото в момента това не е ЦСКА. Това е сбирщина от доведени некадърни футболисти, измамници, директори (незнайно на какво и кого управляват), съветници, мениджъри и напомпани бодигардове. Това е любимият клуб на милиони фенове в последните над две години. Клубът управляван от “Титан”. А навремето ЦСКА наистина беше титан, колос, който не се срамуваше след мачове с Мура. Такива отборчета (нищо лично против словенците) на “Армията” не ги брояха за живи. Сега обаче е другояче. Гърнета колят и бесят в Борисовата градина, извадили са големия касапски нож и режат ли режат, не спират. И се чувстват безнаказани, недосегаеми. Така ще е, докато държавата им гледа сеира и ги оставя да погубват ЦСКА.

Това е истината, час по-скоро трябва да настъпи видовден и Борисов, Иванов, търговското директорче Павлов, Венци Спектакуа и всички тем подобни хора да излязат завинаги през бариерата на стадион “Българска армия”. И никога повече да не се връщат. Феновете не ядат доматите с колците, всичко е ясно като бял ден. Знаете ли, че в последните няколко години нито един треньор не прави селекцията в ЦСКА. Новите се водят само от “Титан” и от приближените до “Титан”. От хора като Георги Павлов (търговския директор), Калоян Стоянов (охранител и бивш шеф на стадиона) и т.н. Такива хора се занимават с трансферната политика на ЦСКА. Заради тези криминални люде на “Армията” цъфнаха хора като Гьоре, Мьоре, италиански инвалиди, тогоанци, хора от острови, села и паланки.

Те решават кой да продадат, кога да го продадат, без значение какво става след това. Може да е в полунощ (така се случи с Жуниор Мораес) и Стойчо Младенов въобще да не знае. Ама кой е Стойчо за гърнетата, те имат властта, те държат ножа. Гаврят се с човека, който е дал живота си за ЦСКА. Гаврят се с още куп легенди, чийто подписи слагат под измислени декларации, за да оплюят феновете. Сигурен съм, че за пернишките ръководители е невиждано щастие да виждат как Стойчо Младенов се гърчи и не може да събере група от 18 футболисти за мач. Да го видят принизен, унизен, там долу, в калта, борещ се с поредната гадост. Бъдете сигурни, ЦСКА не е “Титан”, не е Борисов и Иво Иванов. И няма да бъде никога, докато има фенове, които милеят за отбора. Навремето привържениците рязаха греди, смениха Джеки за 2 часа, линчуваха Сашо Томов. Ред е и на сегашното ръководство. Имат още малко време, после може да стане късно. Напуснете ЦСКА, за да има ЦСКА.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ