Полузащитникът на националния отбор Илия Груев говори с Илиан Илиев на пресконференцията преди контролата с Танзания в Баку. Maчът е от дебютното издание на FIFA Series и е утре от 15:00 часа. Както е известно, нашите ще премерят сили и с Азербайджан - в понеделник (25 март). 

23-годишният футболист на Лийдс обясни, че от първия си ден в националния отбор е бил приет отлично. "Да, бих казал, че се чувствам като лидер. Знам как да помогна на отбора. От първия ми ден тук винаги съм титуляр. Хората ме ценят, имаме добра група, атмосферата в отбора е много добра и това трябва да се вижда на терена", коментира Груев. 

"Искаме да победим, отдавна не сме взимали мач (б.р. - България е без победа вече в 11 поредни срещи). Това не е нашето лице, сега искаме да покажем другото си лице. Утре излизаме да вземем този мач", продължи халфът. 

Синът на Илия Груев добави, че в момента е изцяло концентриран върху представянето си в националния отбор и не мисли за клубния си тим Лийдс, с който е на крачка от класиране във Висшата лига.