Халфът на Лийдс Илия Груев е оптимист преди гостуването на България на Сърбия в последния мач за двата тима от група „G“ на квалификациите за Евро 2024. Срещата е утре от 16:00 часа в Лесковац

Както и треньорът Илиан Илиев, така и Груев в началото на пресконференцията акцентира върху събитията от четвъртък, когато имаше протест срещу ръководството на БФС. „Както каза старшията, много жалко, че се случиха тези неща. Нашата задача е утре да изиграем този важен мач - знаем какво е значението за сърбите. Трябва да се концентрираме, да се представим на топ-ниво и да бием, това можем да направим“, каза Груев.

"Видяхме след мача какво е станало в София. Ужасно е да виждаш как хора страдат. По Европа се пише, жалко е за България. Ние сме там, за да играем футбол, а това, което се случи, не са хубави неща“, коментира разстроеният халф.

„С Унгария в първите 15-20 минути не влязохме добре, но после се успокоихме и заиграхме по-добре с топката. Трябва утре да не се правят грешки, да минимизираме неточностите. Хубави контраатаки е вариант за нас и да си вкарваме положенията. И да сме по-концентрирани при статични положения срещу нас“, завърши Груев.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024