Председателят на Националния фенклуб на “Левски” Владимир Владимиров коментира пред медиите резултата от срещата с изпълнителния директор Иво Тонев и старши треньора на "сините" Илиан Илиев.
„Срещата беше ползотворна. Ние сме тук, за да им дадем самочувствие. На нас това ни е животът и няма как да се откажем от “Левски”. Поискахме нещата с Търнава и Сараево да не се повтарят, но това са едни срещи, на които много от хората си казват техни болки. Не стана такава среща, каквато трябваше. Нищо конкретно не решихме на тази среща. Бил съм и преди на такива срещи - обикновено така става, не съм обнадежден.”, каза Владимиров. Той взе отношение и по проблема с Владо Гаджев.

„Гаджев трябва да си върне формата, в която беше преди време. Илиан Илиев твърди, че той е един от най-добрите му играчи, повечето от феновете не го харесват. Той вечно ни е обиден за нещо. За мен е странно, че се нападат само двама човека, но специално Влади трябва да знае какво е “Левски”. Какво да нападат Опоку? Той е дошъл тук, харесали са го, не знам какво са му харесали, но той е тук и си чака заплатата.”

Гугутката се изказа остро и срещу най-актуалния трансфер в Левски – привличането на Димитър Везалов от Берое. „Тук като казаха, че Иво Иванов не е в Левски, избухнаха овации, но разбрахме, че сме взели друг футболист, на когото не му знам името. Разбирам да бяхме освободили Иво Иванов и да вземем някой качествен играч, а сега..., мръщеше се Владимиров. - Остава ни само да подкрепяме “Левски”. Родени сме на този стадион и ще умрем тук. Много пъти съм бил спасителят на тия примадони само и само да не бъдат хванати и пребити от феновете. Дано да няма повече такива срещи, моля се на Господ да няма повече такива срещи. Що се отнася до отношението на към феновете в Сараево, след като излизат да играят без привържениците, това значи, че “Левски” е един малък отбор.”