Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

След повече от 2 часа приключи срещата на "Левски" с част от феновете на тима, недоволни от срамното отпадане на любимия им отбор от евротурнирите. За сбирката на "Герена" се явиха стотина ултраси, които поискаха обяснение за краха в Сараево от Иво Тонев, Илиан Илиев и Николай Илиев. Варненецът обаче напусна срещата с привържениците по-рано, тъй като трябваше да извежда "сините" на тренировка.

"Нормално е феновете да не бъдат доволни след случилото се. Казахме си много неща. Феновете на "Левски" са най-великите", каза Иво Тонев след срещата, на която двете страни очевидно са стигнали до примирие, след като привържениците този път се държаха дисциплинирано, дори имаше усмивки, но не и ексцесии, като тези от последните дни.

"Нещата, които си казахме няма как да споделя с вас. Ако исках да го направя, щяхме да ви поканим вътре в залата. Феновете поставиха няколко условия, ще разберете какви са те по бъдещото ни поведение. Не смятам, че сме допуснали феновете прекалено близо до управлението на клуба. Нормално е хората да не са доволни с оглед представянето на отбора", добави Тонев.

Изпълнителният директор на "Левски" допълни, че заплатите в клуба ще бъдат намалени с 50%. Пълният размер на своите възнаграждения футболистите ще започнат да прибират, едва когато изпълнят точно определено условие. Тонев обаче не пожела да разкрие какво е то и за какъв период от време ще важи тази мярка.

"На футболистите не им стана приятно, но и на мен не ми беше приятно в Сараево", лаконично обясни Тонев.