Безпомощността на атаката на ЦСКА се прехвърли и върху дублиращия отбор. Воденият от треньора Иван Атанасов тим падна от "Левски" с 0:1 в дербито на дублиращата група до 21 години. Двубоят се игра на изкуствения терен на "Герена", а единственото попадение реализира Илия Димитров в 42-ата минута след удар с глава.

Може би най-добрият играч на "червените" Никола Тодоров удари две греди с глава. Първата още в 3-ата минута, а втора в 35-ата минута. В 40-ата минута "армейците" имаха претенции за дузпа, но според Волен Чинков нарушение в наказателното поле нямаше. В 33-ата минута в състава на ЦСКА бе извършена принудителна смяна. На мястото на Асен Бойчев, който получи травма, се появи Айкут Сунай. Треньорите на двата тима Георги Тодоров (Левски) и Иван Атанасов (ЦСКА) не използваха играчи от първите отбори. В "Левски" пазят тези, които по принцип играят за дубъла за гостуването на Марек. В ЦСКА имаше проблем преди двубоя, част от тези, които се включват във втория тим, не пожелаха да играят. Това са Причиненко, Супусепа и лекувалият доскоро контузия Иван Маркович.

В групата води Литекс с 57 точки, следван от Лудогорец с 51, "Левски" е трети с 42, четвърти е Берое с 40, колкото има и петият Ботев Пловдив, ЦСКА е на последното шесто място в първата шестица с 32 точки.

Стартовите състави:
Левски: Николай Кръстев, Николай Николаев, Деян Иванов, Даниел Андреев, Димитър Буров, Мартин Сандов, Стефан Аличков, Никола Георгиев, Сами Ахмед, Илия Димитров, Александър Димитров

ЦСКА: Николай Петров, Асен Бойчев, Божидар Чорбаджийски, Кристиян Кръстанов, Антонио Тилев, Юлиян Чанев, Иво Димитров, Мартин Нинов, Сава Савов, Александър Аспарухов, Николай Тодоров

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015