Проблемите за Станимир Стоилов преди световната квалификация с Ейре продължават да нарастват. БЛИЦ научи, че Станислав Ангелов е под въпрос за решителния мач, който е на 6 юни от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Пелето по всяка вероятност ще пропусне реванша на Енерги с Нюрнберг от финалния плейоф за място в Бундеслигата. В първата среща отборът от Котбус допусна поражение у дома с 0:3 и по всяка вероятност от новия сезон ще играе във Втора Бундеслига.

Станислав Ангелов се оплаква от болки в аддукторите и все още не е ясно дали ще е на линия за Ейре. Както е известно, за световната квалификация не е сигурен и Димитър Рангелов, който пък е с разтежение на мускулни влакна и също няма да играе утре срещу Нюрнберг. Двамата футболисти на Енерги обаче са в групата на Станимир Стоилов за сблъсъка с Ейре и трябва в 12:00 часа в понеделник да се явят в резиденция "Бояна". Лекарският щаб на националите ще направи всичко възможно да ги вдигне на крака до 6 юни.

Както е известно, от групата на България отпадна Захари Сираков, който претърпя операция. Мъри обаче заяви, че няма да вика заместник на футболиста на Амкар, а освен това не може да използва и Станислав Манолев, който е наказан. Капитанът на Литекс Ивелин Попов пък все още не е напълно възстановен след операцията и също е аут за Ейре. /БЛИЦ